Friday, June 12, 2015

ponta bosumflat

Victor Ponta pana in prezent ne-a obisnuit cu fel de fel de situatii in care spune ceva si face cu totul altceva. Dar acesta nu este chiar totul deoarece au fost diverse alte situatii in care a crezut ca suntem o tara de “stupid people” si ne-a luat mereu la misto.
De data aceasta, intr-un moment in care oamenii sunt revoltati din cauza mafiei padurilor si a dezvaluirilor facute, Victor Ponta probabil sfatuit de socrul sau (in “calitate” de a fi complice- inca nedeclarat si nedovedit de DNA) A DECIS CA POATE FACE “LA VRAJEALA” O FITUICA (pseudo-ordonanta de urgenta) prin intermediul careia se arunca praf in ochi, dupa care sa poata lasa unda verde jafului si mafiei.
Numai ca de data aceasta, milioane de oameni sunt gata sa strige intr-un singur glas, raspicat : “Fa-o definitiv sau pleaca!”
Ca atare, domnul Victor Ponta aveti o singura definitiva! Sa faceti o lege care sa interzica definitiv exportul masei lemnoase! Oprirea acestui lucru doar pentru trei luni, cat veti fi plecat probabil in vacanta in Dubai, NU VA MERGE!
In acest context va reamintesc ca ati mai dat o lege aberanta, de 45 de zile ce a fost declarata neconstitutionala in care permiteti primarilor sa faca un salt la borcanul de miere in curtea PSD-istilor dumneavoastra condusi de “ilustrul” Viorel Hrebenciuc si-n acest fel sa atingeti un plan diabolic despre care vom scrie cu alta ocazie!
Pana atunci sa nu uitati…Milioane de romani, atat din tara cat si din strainatate striga cu toata puterea sufletului:” Opriti exportul de cherestea!!!”
Dar acesta nu este tot! Poporul isi doreste sa vada pe cei vinovati si pe toti complicii lor trasi la raspundere!
Sursa foto : gazetadebistrita.ro

No comments:

Post a Comment