Friday, June 12, 2015

Lupta cu Mafia Padurilor ia o intorsatura neasteptata ce da fiori tuturor celor implicati

LUPTA CU MAFIA PADURILOR IA O INTORSATURA NEASTEPTATA CE DA FIORI TUTUROR CELOR IMPLICATI !


Nature

  Intr-un moment in care mafia padurilor a avut impresia ca protestatarii au abandonat lupta , acestia din urma au decis sa treaca la o alta etapa in care, printre altele, vor sa ceara ajutor din strainatate! Dar aceasta nu este totul!

Daca veti avea rabdare sa cititi pana la capat acest articol veti afla lucruri la care nu va asteptati! Cu putin timp inainte sa fie lansat o astfel de ofensiva, protestatarii atrageau atentia austriecilor cu un titlu care pe internet a devenit viral ,de zile mariAtentie, austrecilor! Daca protestatarii vor trece de la “P” de la paduri la “P” de la petrol sunteti “F “…
Din cauza unor motive despre care vom vorbi in acest articol cat si intr-un alt document ,se asteapta ca lupta sa ia o intorsatura pe care in acest moment nimeni nu o poate anticipa !Ca sa nu fiti total surprinsi de ceea ce se va intampla, puteti cauta pe internet expresia “o alta etapa de lupta cu mafia padurilor poate incepe acum!”
Pe cealalta parte a baricadei  stau ” baietii ” care cred ca in vremurile in care traim mai pot reduce la tacere  pe cei ce nu accepta sa isi vada tara batjocorita in halul in care este . Ei au ajuns la “performanta” de a se lupta pe viata si pe moarte ca sa isi apere stapanul deoarece stiu ca daca nu pot rezista presiunii, pot doar pleca, ramanand pe drumuri!
De acea, zilnic fac fel si fel de diversiuni ca sa distraga atentia iar alteori folosesc o tactica de sobolani si se poarta ca atare si anume: se baga cu capul in pamant si asteapta sa se faca liniste ca sa iasa sa roada si sa distruga absolut tot ceea ce gasesc in cale!
Tinand cont ca interesele economice sunt foarte mari iar cele doua tari care trag benefici de pe urma unui astfel de dezastru nu sunt dispuse sa renunte la o astfel de sursa de imbogatire , atunci protestatarii s-au pregatit pentru o lupta de lunga durata care va avea loc de la poalele Muntilor Retezat pana la Berlin, trecand prin Viena, Stutgart, Frankfurt etc
De aceea, cu aceasta ocazie, printre altele, un anumit grup de protestatari vor crea fanpages cu nume de sonoritate anglofona in asa fel incat alegatorii de la Berlin ce urmeaza sa fie sensibilizati sa creada ca postarile repective sunt facute de catre compatriotii  lui David Cameron sau Barack Obama.
In paralel cu toate acestea, in Romania, problema mafiei padurilor va putea sa fie prezentata la pachet cu groapa de gunoi toxica de la Navodari!
DE CE PROBLEMA MAFIEI PADURILOR VA PUTEA SA FIE PREZENTATE LA PACHET CU GROAPA DE GUNOI TOXICA DE LA NAVODARI ?
Cine va castiga alegerile la Constanta 1
Avand in vedere ca groapa de gunoi de la Navodari va fi amplasata la o distanta relativa mica de baza NATO ,iar acest lucru va afecta sanatatea cetatenilor britanici si americani, atunci alegatorii din Statele Unite vor fi intrebati daca sunt de acord ca la o mica distanta de unde lucreaza cetatenii din tara lor sa fie amplasata o asemenea nenorocire!
Intr-un alt front al luptei, protestatarii vor publica texte cu o anumita putere de a sensibiliza pe conturi de new media a celor de la Environmental Working Group, o platforma care are peste 470 de like working ,conservation 390 Friends of the earth US ,Climate reality ,environmental action ,rainforest alliance ,international institute for environmental ,EU .
Avand in vedere importanta strtategica a acestui subiect, vom reveni! Pana atunci, ca sa va puteti face o idee si mai clara despre ceea ce se va intampla, puteti sa cititi si alte articole legate de aceasta problema urmarind linkurile de mai jos:
http://www.criteriul.ro/o-alta-etapa-de-lupta-cu-mafia-padurilor-poate-incepe-acum-partea-i/
http://www.criteriul.ro/mafia-padurilor-disparitia-misterioasa-a-legii-care-trebuia-sa-stopeze-hotia-lor/
http://www.criteriul.ro/pnl-psd-pas-cu-pas-catre-un-jaf-generalizat-partea-i/

Sursa foto : fedobe.com

No comments:

Post a Comment