Friday, June 12, 2015

Mafia Padurilor Macelarul de la Cotroceni si manipularea grosolana de la Rovina

MAFIA PADURILOR SI MANIPULAREA GROSOLANA DE LA ROVINA

Romania trezeste-te!

                            Avertisment !!!

Acest document se adreseaza doar celor care inca pot gandi cu propria lor minte. El vine in completare a ceea ce a fost prezentat aici.
Ca sa puteti intelege mai bine ceea ce va fi prezentat in cele ce urmeaza  o sa va rugam  sa cautati pe internet expresia :
“Klaus Iohannis este nasul de cununie al consului din Austria ”
Dupa ce veti citi adevarurile ce au fost prezentate in documentele respective veti afla despre o serie de lucruri pe care nu se doreste ca sa fie soptite nici macar la sfanta Taina a spovedaniei! Dar acesta nu este tot deoarece exista un an alt plan diabolic care se pune la cale si care va face mai mult prapad de catre mafia padurilor .Ca sa puteti afla despre ce este vorba puteti cauta expresia urmatoare pe internet : ” PNL -PSD pas cu pas catre un jaf generalizat “.

DE CE A FOST LANSATA DIVERSIUNEA DE LA ROVINA ?

Criteriul 15
Mafia padurilor a provocat un dezastru de imagine pentru toate institutiile si persoanele. Avand in vedere ca cei care au sarcina foarte clara de a reduce din efectul dezastruos pe care acest subiect  il produce, au stiut ca la cat de revoltata este populatia putea sa se declanseze o avalansa de proteste impotriva mafiei padurilor si cu aceasta ocazie sa creeze un dezastru de imagine si mai mare, institutiile si persoanele care sunt implicate de o maniera directa sau indirecta in mafia respectiva.
Tinand cont ca nu vor sa se auda de acest subiect nici macar la sfanta Taina a Spovedaniei, atunci s-au gandit sa livreze un alt subiect legat tot de mediul inconjurator deoarece stiu ca cei care nu au capacitate sa gandeasca cu propria lor minte vor pune botul  la vrajeala…
Dupa ce “baietii” de la butoane au pregatit in amanunt ce ar fi trebuit, au livrat la tava catre alti “baieti” din aceeasi gasca care sunt deghizati in ziaristi ,realizatori TV , pseudo- analisti ,organizatori de proteste ,presedinti ai unor asociatii care le fac jocul lor -planul de actiune pe masa si subiectul pe tava.

DE CE AU SCOS SUBIECTUL ROVINA LA INAINTARE ?

cei 2 infractori
In problema mafiei padurilor principalele tari beneficiare sunt Austria si Germania ,personajele care au prejudiciu de imagine din cauza acestui jaf sunt “macelarul” de la Cotroceni ,Mihalache ,iar asa zis-ul “partidul meu” PNL incaseaza la greu iar acest lucru il afecteaza grav din cauza urmatoare.
Atunci cand se cauta expresia “13 motive pentru care programul de guvernare PNL este un dezastru ” se gaseste o serie de prevederi care sunt contrare intereselor Romaniei dar aceasta nu este tot deoarece din cauza incompetentei si lipsei de viziuni a PNL , vor sa il foloseasca pe domnul Iohannis ca “locomotiva” la alegeri.
Privind din alta perspectiva, problema Rovina are ca tara beneficiara Canada ,iar prejudiciile de imagine merg la PSD si Victor Ponta. De aceea “baietii” de la butoane vor face tot ce ii vor sta la putere ca sa mute atentia publica la subiectul Rovina .

Acum vin intrebari de un milion de euro !

Mita
De ce Victor Ponta a acceptat sa devine un sac de box si sa incaseze astfel de lovituri?
Daca doriti si un bonus la o astfel de intrebare…
De ce Victor Ponta si PSD-ul accepta sa incaseze loviturile care in mod normal sunt adresate in mod direct “macelarului” de la Cotroceni, lui Mihalache si ambasadei Austriei? 

Ca sa puteti intelege mai bine cum stau lucrurile o sa va mai spun ceva: Pinocchio de la Palat a devenit cetatean al Romaniei ce poate fi cel mai usor a fi santajabil.
Dintr-o postura  de “baiat care sarea altadata cu obraznicie ” la gatul “marinarului” a ajuns un  biet mielusel care astepta sa fie sacrificat de Pasti, insa in Sfanta sarbatoare pascala a facut precum cel care L-a tradat pe Mantuitorul.Avand in vedere ca nici dupa 2015 ani crestinii nu l-au uitat deloc pe acel tradator de atunci, nici pe cei doi de acum nu i vor uita pentru o lunga perioada de timp.
Poza Papa, Iohannis si Securist
Acum Pinocchio se poarta asemnea unui papusar ce este gata sa ajute unele grupuri oculte de interese sa isi atinga obiectivele lor diabolice.
E gata oricand sa demonstreze ca nu degeaba a  facut imediat pactul cu diavolul…
Ca sa se poata sa se ajung la un astfel de intelegere diabolica  i- a fost  asaltat cumnatul insa pentru a se putea crea de o maniera persuasiva un anumit tip de teroare care sa-l determine imediat sa accepte  un astfel de pact  l-au amenintat de o maniera persuasiva, caracteristice aparatului de “represiune” stalinist, cat si pesocru ,mama,sora . sef de cabinet ,cu alte cuvinte tot tribul!
Cu aceasta ocazie din postura de “baiat care sarea la gatul lui “El Comandante” si incerca sa fie el piratul care sa-I asaltez nava si sa-l arunce peste bord ,  a ajuns intr-o postura foarte ingrata in care a fost nevoit  sa inteleaga faptul ca, daca “baietii” iti asalteaza “”tot tribul” ,aceasta inseamna ca vor sa arate ca intr-o republica bananiera degeaba ai diploma de doctor in drept, deoarece predomina legea junglei!
Asa cum va spuneam ,acest document se adreseaza doar celora care inca pot gandi cu propria lor minte Pentru ceilalti este inutil sa imi pierd timpul cu ei, deoarece au trecut peste atatea procese de spalare de creier…Sunt manevrati cu asemenea usurinta de catre gasca de “baieti” de la butoane incat ….Au ajuns intr-o etapa in care nu se mai poate face mai nimic pentru ei…
Criteriul 16
Ca atare daca dumneavostra ati citit acest document si nu ati reusit sa-i intelegeti  lucrurile asa cum se intampla,  inseamna ca va numarati prin cei care …
In alta ordin de idei cei care au ajuns sa fiu usor manevrati s-au obisnuit sa inghita tot ce li se baga pe gat
,si ca atare au pus botul la vrajeala atunci cand le-au livrat portia de manipulare denumit sugestiv…Rovina!

La final va mai spun doar atat :

TREZITI-VA  PANA CAND NU VA FI PREA TARZIU SI INCERCATI SA GANDITI CU PROPRIA DUMNEAVOASTRA MINTE SI SA ACTIONATI CU PROPRIA CONSTIINTA SI NU DUPA CUM VA DICTEAZA ALTII !!!

Surse foto www.cunoastelumea.ro , https://www.facebook.com/dan.mihalache1fref=ts, deveghepatriei.wordpress.com

No comments:

Post a Comment