Friday, June 12, 2015

Mafia padurilor disparitia misterioasa a legii care trebuie sa stopeze hotia lor

INCREDIBIL!

  Pumn strans

 Legea care trebuia sa opreasca definitiv mafia padurilor a avut parte de o disparitie stranie si in acelasi timp misterioasa.

La cate filme adevarate si necenzurate cu catuse am avut parte pana in acest moment, de indata ce am aflat ca legea interzicerii exportului definitiv de masa lemnoasa a disparut ne-am gandit la tot felul de scenarii. Ca de exemplu, avand in vedere ca o buna parte din masacrul asupra codrilor stravechi ai neamului au fost facute pe sest, dar si pe timp de noapte ne-am gandit la scenariul in care luptatori ninja, ca sa puna mana pe o scandura isi iau avant inapoi si aterizeaza cu viteza , direct in Parlament fara sa trezeasca somnul vesnic al acestor “aparatori” si “drept legiuitori”.

Ca sa puteti vedea in ce fel s-a u intamplat toate acestea  puteti accesa link-urile AICI cat si AICI !
Avand in vedere gravitatea situatiei si faptul ca aceasta problema are legatura cu interesele strategice si siguranta nationala, cerem autoritatilor competente sa deschida o ancheta si sa traga la raspundere pe cei vinovati!
Informam si facem un apel catre societatea civila, lumea academica cat si pe toti romanii adevarati care cred ca inca pe ultima suta de metrii pot opri acest macel care se face de catre firma austriaca in complicitate cu autoritatile , alesii si oricine “se lasa cumparat”  sa se pregateasca pentru ziua de 5 Iunie-Ziua Internationala a Mediului, deoarece atunci dorim ca vocile romanilor sa provoace un ecou la nivel international.
Pana atunci,in acest context invitam pe domnul premier Victor Ponta sa urmareasca acest indemn materializat  aici!
La finalul acestui articol am dori sa-l intrebam pe autorul proiectului legii “criminale” daca e nevoie sa mobilizam oameni sa cautam legea respectiva printre “hotii de la Parlament” si sa o dam disparuta la rubrica noastra de anunturi pierdute si declarate nule!
Sursa foto : gandeste.org

No comments:

Post a Comment