Friday, June 12, 2015

Si papa de la Roma de va veni nu-l va ajuta pe Macelarul de la Cotroceni sa scapa de blestemul padurilor taiate

SI PAPA DE LA ROMA DE VA VENI NU-L VA AJUTA PE MACELARUL DE LA COTROCENI SA SCAPE DE BLESTEMUL PADURILOR TAIATE!
Poza Papa, Iohannis si Securist

            Avertisment !!!

 Acest document contine adevaruri despre care nu se doreste a fi stiute!  

Din acest motive ,inainte sa incepe sa spune astfel de adevarurile pe care mafia padurilor macelarul de la Cotroceni nu doresc sa fiu rostite nici macar la sfanta spovedania o sa fiu obligat sa ma opresc aici si sa va invit sa cautati urmatoarele fraze pe internet :
1) Klauss Iohannis renunta la datoria istorica a germaniei fata de Romania 
2) Klauss Iohannis si PNL propune modificari controversate la codul silvic
3) Klaus Iohannis este nasul de cununie al consului Austriei ,
4) Ambasada Austriei a premiat pe firma austriaca ce incurajeaza jaful asupra padurilor romanesti”
5) ""13 motive pentru care program de guvernare PNL este un dezastru ""

Ca sa pot sa sa ajung sa vorbesc despre un asemenea subiect, timp de mai bine de 7 luni am informat anumite organizatii si institutii din Statele Unite despre activitatea mea de cercetare si pericolul pe care le presupunea aceasta activitate.
ln acest context va reamintesc ca mafia padurilor a fost demascata de catre un cetatean care a traversat Oceanul si nu de catre un ziarist de investigatie din Austria ,Germania ,Romania etc
Inainte de a vedea cat de grav este continutul acestui document o sa va invit sa faceti doua cautari pe internet : Domnul Iohannis este nasul de cununie al consului din Austria ,” iar cealalta:  13 Motive pentru care programul de guvernare PNL este un dezastru “”
Poata sa vina si insusi papa de la Roma si sigur nu il va ajuta pe macelarul de la Cotroceni, sa scape de blestemul padurilor taiate! Ecuatiile logice ce sunt folosite pentru a crea programele de software nu trec pe langa adevar niciodata! In problema Mafiei padurilor , ecuatiile logice demonstreaza fara nicio marja de eroare ca doamna chimista de la Berlin si “Macelarul de la Cotroceni”  sunt implicati direct si indirect, pana in maduva oaselor.

Avand in vedere gravitatea unei astfel de situatii, se lanseaza o serie de tematici false de discutii ca sa se poata distrage atentia lumii de la acest subiect deoarece este foarte grav. Zilnic sunt in stare sa fac orice ca sa ofer subiecte ziaristilor acoperiti sa poata devia atentia  de la ceea ce nu se doreste ca lumea sa aibe habar!
Din pacate lucrurile sunt atat de evidente incat de azi si pentru multi ani de acum inainte, o astfel de problema va ramana marcata in memoria colectiva si va provoca un dezastru de imagine pe care niciunul din cei implicati nu si poate imagina!
Lucrurile sunt asa de clare incat pana si Stevie Wonder a putut vedea ca din momentul in care domnul Iohannis a luat partidul lui Bratianu ce avea peste o suta de ani de traditie ,  in mai putin de 30 de zile in care a fost numit presedinte PNL a avut “”tupeul”” sa treaca peste cuvintele veteranilor partidului , sa-i ia si sa-l bage pe undeva….intr-o alta familie politica, a existat un plan bine ticluit!
De aici rezulta o suita de intrebari : Oare cine a gandit planul respectiv ? De ce a fost gandit un astfel de plan ? Care sunt pasii care se fac sau care au fost deja facuti ca sa se puna un astfel de plan diabolic in practica ?De aici se mai naste si o alta intrebare la fel de percutanta!
Plecand de la premisa ca la Berlin se lucreaza cu o anumita rigoare si precizie ,putea “Doamna Chimista” de acolo sa accepte sa primeasca pe neasteptate un corp straniu in experimentele sale ? NU, NICIODATA! Si nici sa nu va ganditi vreodata … Mai ales daca un astfel de corp straniu era provenit din Romania . Ca atare de aici chiar si domnul George Niculescu -celebrul cantaret orb,atunci cand si dansul priveste lucrurile din punct de vedere logic,vede foarte clar ca “Doamna Chimista” de la Berlin are legatura directa si indirecta cu toate nenorocirile care se intampla si care afecteaza intr-o maniera grava interesele Romaniei si ale poporului sau.
Din aceste motive, daca romanii vor sa scape de astfel de probleme, nu trebuie sa piarda nicio secunda cu macelarul de la Cotroceni sau omul de la Palatul Victoriei- care a fost transformat in papusarul lor dupa ce i -au luat cu asalt si amenintat ,de o maniera persuasiva pe socrul ,pe mama ,pe sora ,si cumnatul adica aproape tot tribul ca sa-l poate face sa inteleaga ca intr-o insula bananiera cei care controleaza cu adevarat situatia… sunt altii!
Din aceste motive numai romanii din randul poporului mai pot intrepreinde cele necesare  pentru a obliga si stopa aceste  abuzuri, jafuri si nenorociri la care cetatenii cad victime…
In acest sens trebuie mobilizati mii si zeci de mii de voluntari care cunosc limba Germana ,Engleza ,studenti romaniicare sunt rezidenti in Austria si Germania , diaspora din Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ,deoarece acestia vor primi sprijin de la diversele organizatii din Statele Unite ,Anglia si care nu se tem de “Doamna Chimista” de la Berlin.
Cu aceasta ocazie romanii care simt ca trebuie sa-isi apere patria pot sa inceapa sa prezinte problema lor in new media din Berlin ,ca de exemplu in “” bild politik “”. Totodata, printre altele se poate publica o fotografie cu copacii masacrati si sa fie adresata o intrebare de genul : Daca ai sti ca logica demonstreaza ca “Doamna Chimista” de la Berlin ,si jucaria ei -PPE , au clonat o formula politica ,ce are in fruntea sa oameni ce au fost demascati ca find implicati in masacrul padurilor , i ai mai vota in orasul tau sau in tara ta ?
Avand in vedere ca imaginile cat si setul de informatii ce pot fi prezentate sunt revoltatoare, in mai putin de 7 luni o asemenea initiativa poate face pe “Doamna Chimista” de la Berlin cat si partidul ei sa aiba probleme foarte serioase.
Sursa foto :https://www.facebook.com/dan.mihalache1?fref=ts

No comments:

Post a Comment