Friday, June 12, 2015

Mafia padurilor ,Macelarul de la Cotroceni si manipulare de zile mari cu exploatarea de la rovina

MANIPULARE DE ZILE MARI CU EXPLOATAREA DE LA ROVINA !

Trezirea Romani!

                  Avertisment

Acest document se adreseaza doar celor  care inca pot gandi cu propria lor minte!
DE CE A FOST LANSAT ACEASTA MANIPULARE DENUMIT EXPLOATARE DE LA ROVINA ?
Avand in vedere ca problema mafiei padurilor a adus un dezastru de imagine pentru institutia prezidentiala, Dan Mihalache ,ambasada Austriei ,inca din momentul in care acel erou din Statele Unite a demascat si apoi a prezentat pe fata pe cei care sunt implicati pana la maduva oaselor  aceasta mafie a padurilor !
Datorita dezastrului de imagine pe care astfel de dezvaluiri le – au adus institutiilor implicate , baietii de la butoane au intrat realmente in panica! De atunci au pus in miscare un aparat urias de propaganda care a avut si va avea printre altele ca scop sa-i faca pe cei pe care-i considera ca sunt stupizi ,sa creada ca niciodata “Macelarul de la Cotroceni”, Dan Mihalache, ambasada Austriei nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase!
In acest scop inca din data de 1 Mai cand au vazut ca stirile despre Mafia padurilor si implicarea “macelarului “, a lui  Mihalache si ambasadei Austriei circula cu o viteaza diabolica pe internet ,au chemat la ordin pe studenti …Situatia a fost atat de jenanta si de prost regizata incat o tara intreaga a putut vedea cu cata disperare actioneaza o astfel de masinarie de propaganda .
A fost pentru prima data in istoria Romaniei de dupa 1989 cand in weekend-ul de 1 Mai studentii decid sa fac greva.

Situatia este asa de comica incat merita sa tineti bine minte!A fost pentru prima data in istoria Romaniei cand in weekend-ul de 1 Mai studentii s-au dus duminica la ora 17 in fata Guvernului sa protesteze intr-un moment in care Palatul era inchis iar “seful” palatului nici nu se afla in Romania…
Udrea
Vazand ca un astfel de plan de manipulare nu a dat roade la distanta de doar doua zile cand si- au data seama ca s-au facut de ras, au scos de dupa gratii pe Elena Udrea si i-au dat indicatii clare sa mearga imediat la mare si sa se intinda la soare in costum de baie.
Atunci cand baietii s-au gandit “la un astfel de scenariu” si-au imaginat acele vremuri cand Elena Udrea aparea pe plaja in costum de baie, atragea zeci si sute de ziaristi iar apoi timp de o buna bucata de vreme din pozele obtinute se realizau titluri de prima pagina care captiva sau distragea atentia opinia publica de la adevaratele probleme si dezastre in care PDL conducea aceasta tara!
Tinand cont ca baietii de data aceasta aveau nevoie sa distraga atentia opinie publice de la dezastrul provocat de mafia padurilor, au pus la cale un astfel de plan care din pacate nu le-a iesit!
Cu toate acestea , avand in vedere ca “baietii” intotdeauna au un plan de rezerva, nu a fost de mirare faptul ca domnul editorialist Ion Cristoiu timp de sapte zile la rand a scris zilnic, despre doamna Elena Udrea. Probabil dansul era gata sa scrie chiar de 3 ori pe zi, insa atunci cand “baietii” au observat ca nimeni nu mai intereseaza astfel de subiect au cautat cu totul altceva care sa-i ” ajute sa atinga obiectivele stabilite”!
Tinand cont ca nimic dintre tot ceea ce faceau “baietii” la butoane nu dadea rezultate si roade, atunci au trecut la o alta etapa despre care vom vorbi intr-un alt document.
Totodata este bine sa stiti ca “baietii” de indata ce vedeau faptul ca stirile despre mafia padurilor au continuat sa circule cu o viteza diabolica au scos repede din sertar cateva stenograme gandind ca puteau declansa vreun scandal …
Pana atunci revenind la disperarea cu care au actionat baietii ca sa poata distrage atentia opiniei publice de la subiectul arzator al mafiei padurilor ,va vom arata cum s-a ajuns la portia de manipulare denumita Rovina si in ce fel a fost livrat .
Mai mult decat atat trebuie sa va reamintesc de faptul ca subiectul Rovina a fost lansat cu un anumit scop despre care va vom explica in urmatorul document.
Numai ca din pacate pentru ei romanii nu vor uita nici dupa un milion de ani felul in care sunt macelarite padurile din Romania,  cine sunt implicati, felul cum ajung padurile masacrate din Romania in Germania si Austria si in ce fel aduc profituri uriase pentru unele firme din Austria si Germania…
Sursa foto : malus-dacus.blogspot.com

No comments:

Post a Comment