Friday, June 12, 2015

Tristul adevar despre simularea luptei cu Mafia padurilor

TRISTUL ADEVAR DESPRE SIMULAREA LUPTEI CU MAFIA PADURILOR!

lacrima

 Intr-un moment in care lumea este infuriata din cauza adevarurilor pe care le au tot auzit si dezastrul  pe care l- au vazut ,exista un trist adevar pe care niciun om care isi iubeste patria nu-si doreste sa-l auda !
Inainte sa va prezentam mai multe amanunte despre acest subiect dorim sa va informam ca am deschis o rubrica externa unde vom scrie in limba engleza si germana despre mafia padurilor ,groapa de gunoi de la Navodari si vom cere ajutor din partea opiniei publice international sa ajute Romania sa rezolve astfel de probleme!
In acest scop informam pe cei care pot scrie in limba germana , engleza ,alti care au pasiune pentru arta fotografica ,sa ia legatura cu noi prin intermediul adresa de email special_consult@yahoo.com
Revenind la tematica noastra  chiar daca stim ca  adevarul pe care o sa -l prezentam aici  doare trebuie sa-l spunem deoarece va ajuta pe multi dintre cei care sunt la fel de ingrijorati ca si noi sa intelegem mai bine ce se intampla si ce trebuie facut ca sa ajutam pe Romania sa rezolva astfel de problema
Ca de exemplu majoritatea celor care s-au ocupat in ultima vremea de actiunile de protest , mai ales pe partea de cordonare , organizare,  au fost trimisi acolo nu pentru a face cele necesare in vedere descurajarii mafiei padurilor ci pentu a pune in practica anumite lucruri ce au fost stabilite de cine trebuie .
Datorita implicarii diplomatice in aceasta problema si faptul ca exista o serie de dovezi logice si documente care demonstreaza complicitatea oameni cu functie inalta de la Cotroceni -se face si se vor face in continuare tot ceea ce este posibil ca despre subiectul mafiei padurilor sa nu se scoate absolut nicio  vorba.
De aceea multi dintre cei care au fost implicati pana acum in  organizarea unor actiuni de protest au fost acolo cu anumite scopuri care nu sunt la fel ca cele pe care romanii de buna credinta le au stabilit
Lucrurile au fost asa de evidente incat si Stevie Wonder sau chiar Radu Niculescu le puteau vedea…
Tin sa reamintesc ca acest lucru a  fost prezentat intr-un document ce a fost publicat de curand in acest ziar .
Documentul poate fi de gasit daca veti cauta expresia:”O alta etapa de lupta cu mafia padurilor poate incepe acum ”
Documentul prezinta felul in care trebuie actionat cu adevarat de asa maniera incat sa descurajeze un astfel de jaf . Daca nu se procedeaza asa cum este recomandat in document atunci nu va exista nici o sansa de a putea rezolva o astfel de problema, deoarece interesele economice sunt prea mari iar implicatia mafiei asa cum s-a putut vedea merge pana la nivelul cel de mai de sus!
In paralel cu actiunile prezentate in document se poate apela din nou la sprijin acelui cetatean american care a demascat cu materiale video sa vina inca o data in Romania ca s-o ajute!
In documentul respectiv se spune ,printre altele, de o maniera clara ca 2-3 persoane priceputa in stiintele comunicarii digitale pot sa scrie zeci de mesaje in limbile engleza ,germana ,iar apoi sa le trimita catre mai multe persoane iar aceste sa le publice   in diverse conturi de new media a celor de la Blid ,Bild Politik ,Partidul Verde din Germania ,Partidul Alternative fur Deutschland “”Green Peace din Germania etc
Pana atunci trebuie sa spun un adevar trist pe care nici eu nu as fi dorit sa-l aud sau sa-l scriu! Daca din cei 22 de milioane de romanii nu se vor gasi macar 220 de persoane care sa fie dispuse sa faca lucrurile cu cap si intr-o maniera in care sa descurajeze o data pentru totdeauna astfel de jafuri indreptate impotriva Romaniei ,atunci nici noi si nici strainii care ofera sprijin voluntar ,nu ne vom mai implica in astfel de probleme ,deoarece este inutil sa incerci sa ajuti un popor care accepta orice !
Este prea mult si se stie ca se lucreaza cu rea intentie impotriva noastra ca neam si implicit a tarii si consideram ca totul este in binele familiei si copiilor nostri, ai tuturor!
La final va mai reiterez ideea ca nimeni nu castiga nimic stricand jocurile celor mari! Orice straini fac acest lucru indiferent de unde se intampla astfel de lucruri din convingere dar doar pentru cei care vor ca patria lor sa fie ajutata!
Pentru a putea fi o actiune de mare anvergura cu impact international se poate publica in Green Peace SUA si Marea Britanie un apel de ajutor in privinta gropii de gunoi de la Navodari deoarece se afla la o scurta distanta de baza NATO,acolo unde traiesc cetateni americani si britanici . Cu aceasta ocazie se poate propune ca dupa actiunile de la Navodari, vor putea merge la Brasov sa participe la o actiune de plantare de pomi in zonele devastate.
Avand in vedere impact pe care astfel de actiune le vor avea in mass media internationala o sa revenim cu mai multe informatie despre acest subiect.

Sursa foto : www.divahair.ro

No comments:

Post a Comment