Friday, June 12, 2015

Oprirea definitiva a exportului lemnlului si repatrierea profitului din industria lemnului pt cel putin 15 ani


 OPRIREA DEFINITIVA A EXPORTULUI LEMNULUI SI REPATRIEREA PROFITULUI DIN INDUSTRIA LEMNULUI PENTRU CEL PUTIN 15 ANI !

                                    Mafia padurilor este disperata!!!

Criteriul 777
Temandu-se ca Victor Ponta si majoritatea din Parlament ar putea sa voteze o lege care va stopa  o data pentru totdeauna mafia padurilor au apasat pe butoane si s-a declansat ""lovitura de stat.""
Iata ce a spus Ion Cristoiu despre acest lucru 

Moțiunea a căzut! Lovitura de stat prin care Klaus Iohannis a vrut să răstoarne Guvernul cu ajutorul Noii Securități a eșuat!

Lovitura de stat prin care Klaus iohannis a vrut sa rastoarne Guvernul cu ajutorul securitati a esuat

Avand in vedere agresivitatea cu care aceasta mafie a padurilor impreuna cu complicii sus-pusi si faptul ca toti cei care au ca scop sa faca cele necesare ca despre mafia padurilor sa nu scoata niciun cuvant , se folosesc de niste metode asemenatoare cu cele staliniste , o sa fiu obligat sa ma opresc aici si sa va invit sa cautati urmatoarele fraze pe internet :
1) Klauss Iohannis renunta la datoria istorica a germaniei fata de Romania 
2) Klauss Iohannis si PNL propune modificari controversate la codul silvic
3) Klaus Iohannis este nasul de cununie al consului Austriei ,
4) Ambasada Austriei a premiat pe firma austriaca ce incurajeaza jaful asupra padurilor romanesti”
5) ""13 motive pentru care program de guvernare PNL este un dezastru ""

Legat de lovitura de stat prin care Klaus Iohannis a vrut să răstoarne Guvernul cu ajutorul Noii Securități despre care Ion Cristoiu ne vorbeste 
Modul de actiune a fost asa de bine pusa la punct incat in momentul in care s-a apasat pe butoane a inceput sa vorbeasca ” robotul de la Cotroceni”. Avand in vedere ca niciodata atunci cand a fost ceva care privea interesele Romaniei nu a iesit sa vorbeasca ,iar cu ocazia tentativei “loviturii de Stat” a iesit de cel putin 3 ori in aceeasi zi ,atunci milioane de romanii au putut vedea ca atunci cand vine vorba de a apara interesele mafiei padurilor , “macelarul de la Cotroceni” poate vorbi chiar de 3 ori pe zi…
Iata cu cata agresivitate si disperare  au comentat pe facebook Sutinatori mafiei padurilor  si a macelarului


Iulia Stanescu Mai Alberto, lasa ca s-o gasi vreun roman sa te raporteze la SRI, eu te-am raportat doar la Facebook
Sorin Marius Alberto cu cit esti platit sau ce functie ocupi si inca o data de ce te ascunzi?
Dann Tatu Trebuie cautati aceia care au facut contractele.
Iulia Stanescu Se pare ca Alberto asta are ceva viermi, ca il mananca rau. Nu se gaseste nimeni pe aici care sa anunte SRI?
Foica Flip-Flop Albero , te invat cum sa iti inchizi contul de facebook ?
Iulia Stanescu De ce nu mergi tu la mama-ta acasa sa-i plantezi niste copaci?

Iulia Stanescu Atentie Alberto, daca SRI te gaseste, iti baga vreo 17 Like de nu mai poti merge
DE CE MAFIA PADURILOR AJUTATA DE CATEVA INSTITUTII DE FORTE DIN ROMANIA AU INCERCAT SA DEA O LOVITURA DE STAT ?

Temandu-se ca PSD si Victor Ponta din motive electorale vor elabora legea care va interzice definitiv exportul de masa lemnoasa , si repatriere  profit obtinut in industria lemnului pentru o perioada de cel putin 15 ani atunci mafia padurilor a intrat in panica si a apasat pe butoane declansand “o lovitura de stat”.
Ca sa putem intelege mai bine acest lucru o sa va prezentam un pasaj dintr-un text ce a fost publicat dec atre diplomatul Adrian Severin cel care atunci cand a vorbit despre o lista cu tradatori de neam si de tara din patria sa a fost obligat sa traiesca peste 15 ani in exil ,deoarece cei care se simteau cu musca pe caciula se temeau sa nu cumva lumea sa ajunga sa se intereseze despre acea lista cu tradatori de neam si de tara!

Iata ce spune diplomatul Adrian Severin a postat marţi pe blogul personal un articol în care declară că alegerea lui Iohannis a fost- “o lovitură de stat”, la care ar fi participat şi forţe “fascistoide şi legionaroide”. Deasemenea a invocat şi intervenţii din partea puterilor străine “care vor să controleze ţara”.
“Alegerile din România au caracter geo-politic, ele aducând în luptă puteri străine care doresc să controleze țara și, în acest scop, nu îi permit dotarea cu o conducere națională puternică, populară, competentă, independentă, deci, cu adevărat legitimă. Partidele românești nu sunt fețe ale aceleiași monede democrate întrucât ele au devenit – nu neapărat cu știința sau cu voia lor – măștile sub care se ascund jucători externi care se bat pentru a domina strategic România din perspectiva unor interese, abia acelea, ireconciliabile”, a mai scris pe blog fostul ministru de externe al României.”
 :Vor sa instaleze peste tot si acolo unde trebuie oameni de ale lor intrucat vor sa fie siguri ca niciodata nu va fie elaborata legea care sa opreasca exportul de masa lemnoasa . si care sa interzica pe cei care obtine profit in industria lemnului sa trimita carute de bani in tara lor.

 DE CE MAFIA PADURILOR SE TEME CA VICTOR PONTA SI PSD-ul POT SA ELABOREZE LEGEA CARE SA INTERZICA EXPORTUL DE MASA LEMNOASA ?
Criteriul 444
Avand in vedere ca Ucraina a elaboarat deja o astfel de lege si va interzice pentru 10 ani exportul de masa lemnoasa firmele din Austria si Germania care scot profituri de milioane de euro de pe urma unei astfel de afaceri au intrat in panica ! Romania are anumite tipuri de lemn cu care se fac ambarcatiuni de lux ,mobila si yacht-uri exclusiviste .Daca de maine se va intarzice exportul de masa lemnoasa mai multe firme din Austria si Germania care sunt beneficiarele unei astfel de afaceri parea  foarte banoase pentru ele vor intra in colaps!
Voi reveni cu un material incendiar despre acest subiect Pana atunci va invit sa cititi o serie de documente despre mafia padurilor si despre care nu se doreste nici macar in soapta sa se vorbeasca…
Suita de documente au fost publicate de catre ziarul Criteriul National -singurul ziar care are curaj sa vorbeasca despre acest subiect!
Surse foto :www.mediafax.ro, ph-online.ro, www.mondonews.ro

No comments:

Post a Comment