Friday, June 12, 2015

O alta etapa de lupta cu mafia padurilor poate incepe acum

O ALTA ETAPA DE LUPTA CU MAFIA PADURILOR POATE INCEPE ACUM! partea I

Cine va castiga alegerile la Constanta
De ani de zile mafia padurilor face cam ce vrea muschii lor fara sa le pese de ce spune societatea civila, care inca au curaj sa lupte pentru a apara patria lor ! Interesele  acestei mafii  sunt prea mari si se duc pana la un nivel atat de inalt incat beneficiarii acestei mafii nu au de gand sa renunte la profitul urias pe care-l obtin de pe urma jafului asupra padurilor romanesti! Ca sa putem intelege ce se petrece in Romania si ce tactica de lupta poate fi adoptata si care sa poata face pe cine trebuie sa trimita un semnal de stoparea unui astfel de jaf ,atunci intr-o prima faza , sa urmarim pas cu pas cum s-a format noul PNL!
Cum bine stiti domnul Crin Antonescu a fost scos din joc iar apoi , la mai putin de 70 de zile noul lider si viitorul presedinte- Klauss Iohannis a luat partidul lui Bratianu care avea peste o sute si ceva de ani de traditie liberala si l- a bagat pe undeva… intr-o alta familie politica . Credeti ca domnul Iohannis putea face acest lucru daca cineva din afara Romania nu i-ar fi ordonat ?Va inchipuiti ca Doamna Chimista de la Berlin putea sa acCepte in familia sa politica un intrus fara ca ea sa fi cerut acest lucru ? Credeti ca in experimentele sale putea sa introduca un astfel de corp straniu daca nu avea un interes major ca sa faca acest lucru ?
De aici folosind si cele mai simple elemente de logica se poate vedea clar ca atunci cand Romania doreste sa rezolve astfel de probleme unde diversele firme austriece sunt bagate la inaintare ca sa poate ascunda adevaratii beneficiari a unor resurse ce se extrage in Romania ,nu trebuie actionat in Romania deoarece doamna chimista de la Berlin putin ii pasa daca ies 22 de milioane de oameni in strada in Romania ,intrucat acest lucru nu o afecteaza cu nimic.
Din aceste motive daca Romania vrea sa schimbe ceva va trebui sa sa adopta o alta tactica de lupta! Ca de exemplu :
1) Intr-o prima faza se poate mobiliza un anumit numar de oameni care poate scrie in limba Germana si Engleza si sa publice zilnic si de 3 ori pe zi in new media din Germania in “Bild Politik “”Bild Berlin ,Green Peace Germania ,Partidul Verde Germania , a unor documente.
Avand in vedere ca pozele ce au rezultat dupa desfrisarile padurilor din Romania au o capacitate uriasa de sensibilizare ,astfel de actiuni vor avea un rezultat pe care nici o alta nu a putut s-o obtina pana acum .Acest lucru se va intampla deoarece o astfel de campanie poate contine anumite aspecte ce tin de stinta digitala si care pot provoca pierderile politice de un anumit fel pentru cel putin 2-3 partide din Germania inclusiv si partid verde
2) In paralel , avand in vedere ca cel care a demascat cu materiale video mafia padurilor este un cetatean american ,atunci se poate publica alte tipuri de documente in conturi de new media Green Peace din Anglia si Statele Unite
3) Dupa o anumita perioada in care se va putea prezenta o serie de poze cu imagine dezastrului produs in urma masacrul padurilor se poate lansa o invitatie ca voluntari din lumea intreaga sa vina la Brasov sa participa la o actiune de plantare a arborilor insa pana atunci ,pentru o mai mare anvergura mediatica la nivel international a a unui astfel de eveniment se poate prezenta si problema legata de groapa de gunoi toxica de la Navodari
4) Dupa ce se prezinta si o astfel de problema se poate lansa o invitatie catre voluntarii din diversele tari prin intermediul conturile de new media a celor de la Green Peace ,si alte organizatii internationale care sunt dispuse sa sprijine lupta impotriva astfel de abuzuri care se comit ,indiferent unde ele se intampla. Cu aceasta ocazie se va putea afla printre alte ca voluntarii vor participa la diversele actiuni ce pot avea loc in diverse weekenduri din lunile august si septembrie la Navodari iar dupa acea vor merge la Brasov sa participe la o actiune de plantare a arborilor.
Asa cum se poate intui, astfel de actiuni vor putea atrage in diverse weekenduri in lunile august si septembrie turisti pe litoral iar apoi in octombrie o buna parte din acestia pot ajunge la Brasov si pe Valea Prahovei ceea ce poate insemna atragerea turistilor straini in extrasezon atat la munte cat si la mare!
Ca sa puteti afla alte informatii despre cum actioneaza aceasta mafie a padurilor si complicii lor, puteti urmari si aceste articole scrise de acelasi autor:
http://www.criteriul.ro/mafia-padurilor-disparitia-misterioasa-a-legii-care-trebuia-sa-stopeze-hotia-lor/
http://www.criteriul.ro/incredibil-se-pregateste-legalizarea-culturilor-modificate-genetic/
http://www.criteriul.ro/subiectul-mafiei-padurilor-il-face-pe-macelarul-sa-infiga-cutitul-in-buldog/

Sursa foto: Toate drepturile rezervate!

No comments:

Post a Comment