Friday, June 12, 2015

Atentie Austriecilor Daca protestatarii vor trece de la P de la Paduri la P de la Petrol sunteti F

Atentie austriecilor! Daca protestatarii vor trece de la “P” de la Paduri la “P” de la Petrol sunteti “F”…

mafia petrolului
Este realmente revoltator ceea ce se intampla! Decat sa aceptam asa ceva mai bine declaram Romania ca find o tara sub ocupatie in care anumite firme austriece fac ce vor cu complicitatea celor care ar fi trebuit sa ia masuri ca Romania sa nu fie batjocorita in halul acesta!
Este inadmisibil ceea ce se intampla si de acea a venit vremea ca cei care au curaj sa vorbeasca despre astfel de nereguli sadea un semnal catre opinia publica internationala ca sa stie de acestea deoarece numai in maniera aceasta vor incepe sa priveasca romanii altfel de cum au fost pana acum!

Avand in vedere ca ceea ce va voi povesti in acest document depaseste orce limita a bunului simt ,romanii care inca au curaj sa lupte pentru a -si apara patria trebuie sa se uneasca si sa ceara intr-un singur glas dreptul ca sa plateasca un pret corect pentru petrolul extras de pe pamant romanesc! Din aceste motive scriam inca de la inceputului acestui articol ca daca protestatarii vor trece de la “P” de la Paduri  la “P” de la petrol deoarece austriecii vor avea o problema foarte serioasa !
Pana atunci o sa va invit sa sa va jucati putin cu o regula de 3 simpla care pleca de la urmatoarele premisa: Daca austriecii primesc un salariu mediul de peste 1800 de euro si platesc doar 1.31 de euro pe un litru de benzina ,atunci la un salariul mediu din Romania, care nu atinge nici macar 390 euro, cat are trebuie sa plateasca romanii pentru un litru de benzina ? De aici rezulta ca orice suma care depaseste  0,2838 Euro (aproximativ 1,30 ron) poate fi considerata un jaf care se face asupra buzunarelor tuturor romanilor!
Orice cent in plus platit peste suma aceasta pleca sub forma de profit in Austria iar o alta parte ajunge de o maniera indirecta in pusculita partidelor!
Acum vreau sa va-ntreb ceva! Ati vazut la vreun ziar sau pe vreun post de TV,orice politician care sa vorbeasca despre o astfel de nenorocire ? Atunci cine credeti ca o sa apere Romania de un astfel de jaf? Daca stii ca singurul care mai poate apara Romania de un asemenea dezastru esti tu si cu prietenii tai ,atunci intr-o prima faza trebuie sa faci cele necesare ca ei sa afle despre acestea si alte informatii pe care ziarul nostru nostru vi le prezinta !
Pana atunci, romanii trebuie sa uneasca si sa ceara intr-un singur glas drept sa plateasca un pret corect pentru petrolul extras de pe pamant romanesc!
Acest document este scris sub forma unui pamflet si trebuie tratat ca atare-adica cu respect! Fiindca am terminat cu o rima promit sa revin si maine cu ceva care sper sa fie la fel de util!
Sursa foto :http://theworld-we-live-in.blogspot.ro/

No comments:

Post a Comment