Friday, June 12, 2015

Subiectul mafiei padurilor il face pe macelarul sa infinga cutitul in buldog


 SUBIECTUL MAFIEI  PADURILOR IL FACE PE “MACELARUL” SA INFIGA CUTITUL IN BULDOG!
iohannis-blaga
Niciodata in Istoria Romaniei nu a fost o asemenea stare de panica la Cotroceni. Nici nu a inceput bine sa se apese temeinic pe butoane si deja se stie ca vor pleca.
Vom reveni ca sa va prezentam mai multe amanunte despre acest si o serie de alte lucruri despre care nu se vorbeste!Pana atunci ne oprim aici deoarece intreaga natiune a inceput sa intrebe “Vasile Blaga va fi arestat?” “De ce tocmai acum, cand oamenii sunt cu gandul la vacanta ?”
Aceasta este intrebarea pe care noi vom incerca sa raspundem atat in acest material cat si in altele care vor urma.
Pentru inceput va spunem ca subiectul Mafiei padurilor a provocat un ecou la nivel international pe care nimeni nu l-a putit sa si-l imagineze! Din aceste motive lucrurile au luat o intorsatura neasteptata ,incat la ora in care noi redactam acest material nu putem anticipa ce se poate intampla in urmatoarea ora!
In acest context va spun ca scopul “baietilor de la butoane” este sa provoace bruiaje si sa arunce perdele de fum si praf in ochii celor care au inceput sa aibe capacitatea sa gandeasca cu propriile lor constiinte.
De partea cealalta se afla milioane de romani care isi iubesc patria si sunt gata sa lupte pentru a o apara de astfel de nenorociri.
Acum cand stiti de ce exista o asemenea disperare pentru a lansa subiecte diversioniste puteti afla de ce Vasile Blaga poate fi arestat intr-un moment in care toata lumea e cu gandul la vacanta…
Acesta este principalul obiectiv dar vine sosit la pachet si cu un plan de tradare ce a fost bine stabilit. Avand in vedere ca acest lucru necesita prezentarea unor amanunte deosebite o sa vi le prezentam in urmatoarele mele articole.
Pana atunci, ca sa putem demonstra celor care incearca sa lanseze pe piata media fel si fel de subiecte cu scopul de a devia atentia opiniei publice de la subiectul arzator al mafiei padurilor si ecoul puternic pe care l-a avut la nivel international, noi ii informam ca starea de mobilizare in mediul online se afla la cote maxime. Si, as adauga ca romanii care isi iubesc nu nu numai declarativ tara sunt gata sa mearga pana la capat.
De aceea niciodata nu va fi prea mult sa mai spunem: Macelarul au ajuns la o asemenea disperare incat vrea sa-l sacrifice pe Buldog in incercarea de a putea sa-si salveze pielea! Pana acum s-a vazut ca nicio diversiune nu a putut opri viteza cu care se propaga subiectul despre Mafia padurilor pe care si noi, ca ziar online independent l-am tratat cum se cuvine! Din cauza aceasta se incearca cu disperare fel de fel de subiecte ce sunt lansate in presa ca apoi ofiterii acoperiti , declarati si nedeclarati, gata oricand sa aduca si sa propage diversiuni care mai de care mai nesemnificative pentru a crea senzatia aruncarii prafului in ochii nostri , in asa fel incat conform proverbului romanesc “nici usturoi nu au mancat, dar nici gura nu le miroase!”

No comments:

Post a Comment